Kind & Rug Praktijk

Kind & Rug Praktijk heeft een ruime locatie in Medisch Centrum Zuidwolde. Tevens heeft de praktijk een dependance bij Heldr Therapie in Hoogeveen. De praktijk is gespecialiseerd in manuele therapie en kinder-manuele therapie. Om tot een optimaal behandelresultaat te komen is er fijne samenwerking met andere medische en para-medische disciplines binnen en buiten het Medisch Centrum. 

Naast het werkzaam zijn binnen de Kind & Rug Praktijk te Zuidwolde is Kristy werkzaam als kinder-manueeltherapeut bij Oosthuizen Manuele Therapie voor Kinderen in Annen.
Sinds 2004 werkt Kristy als fysiotherapeut. Na een uitstapje richting Bewegingswetenschappen aan de VU Amsterdam ben ik in 2009 afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT. Vanaf 2012 ben ik me gaan specialiseren in het mooiste vak van de wereld, namelijk het behandelen van baby en kinderen. Inclusief registratie in het Register Kinder-Manuele Therapie bij het European Workgroup for Manual Medicine (EWMM). In 2022 heeft zij een specialisatie afgerond van Kinder-orthopedie bij de SOMT University in samenwerking met de kinder-orthopeden van de St.Maartenskliniek.