Kind & Rug Praktijk

Kind & Rug Praktijk te Zuidwolde is door Kristy van Haaster-Klompsma gestart op 1 mei 2019. Naast manuele therapie voor volwassenen richt Kristy zich met name op behandelen van baby's en kinderen tot 18 jaar. 

Kind & Rug Praktijk heeft een ruime locatie in Medisch Centrum Zuidwolde. De praktijk is gespecialiseerd in manuele therapie en kinder-manuele therapie. Om tot een optimaal behandelresultaat te komen is er fijne samenwerking met andere medische en para-medische disciplines binnen en buiten het Medisch Centrum. 

Naast het werkzaam zijn binnen de Kind & Rug Praktijk te Zuidwolde is Kristy werkzaam als kinder-manueeltherapeut bij Manuele Therapie Oosthuizen in Annen en verzorg ik op maandagochtend een spreekuur bij Kinderfysiotherapie Emmen.
Sinds 2004 werkt Kristy als fysiotherapeut. Na een uitstapje richting Bewegingswetenschappen aan de VU Amsterdam ben ik in 2009 afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT. Vanaf 2012 ben ik me gaan specialiseren in het mooiste vak van de wereld, namelijk het behandelen van baby en kinderen. Inclusief registratie in het Register Kinder-Manuele Therapie bij het European Workgroup for Manual Medicine (EWMM).